Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 23 december 2013

Julmagi


Så var vi då så här långt, kvällen före julafton.
Vi ska just iväg på uppesittarkväll med nära och kära och det ska bli riktigt roligt. Det har liksom blivit en tradition.
Har besökt biblioteket i dag och försett mej med ett par böcker inför ledigheten. I fall den nu skulle bli lång och tråkig. Druckit kaffe med en kär väninna har jag också hunnit med.
Och vet ni vad, världen utanför fönstren är vit. vem hade trott det igår när regnet stod som spön i backen. I bybutiken var det en äldre dam som samtalade med en annan och jag hörde hur hon sa att det fryser på till i morgon så nog ordnar det sej. Då tittade jag upp på henne och så log vi i samförstående, för vem vill inte ha snö till jul.
Hoppas ni alla får en härlig magisk jul och glöm inte den största gåvan vi fått, det lilla barnet i krubban som ju trots allt är det viktiga. Själv hoppas jag hinna se Kalle Ankas jul så pass barnslig är jag. Från barndomsjularna kommer jag ihåg den magi och spänning just Kalle Anka satte igång i en lite flickkropp. Glad att den fortfarande finns där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar