Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 12 december 2013

Julkortsdags


Som alltid så lämnas julkorten till sista dagen.
Fast jag sedan länge tillbaka har haft korten klara och för några dagar sen skrev jag adresserna. Men frimärkena ska också hem och trots att jag var fram bybutiken i går och på samma gång skulle skaffa frimärken så kom jag hem utan. Så det blev att ta en ny vända i dag när butiken förstås var proppfull och kö till posten. Men nu är det klappat och klart och nu gäller det bara att få dem i postlådan i morgon.
I dag är det torsdag. Torsdag betyder Ernst. Det i sin tur betyder glögg, pepparkaka och blåmögelost för min del, allt för att få ut så mycket som möjligt under en ynka timme framför tv apparaten.
Tror ni kanske att vi har en målarburk på köksbordet, ja då tror ni alldeles rätt. Men den innehåller godis som sonen fått av en målarfärgsleverantör. Mycket trevligare och mindre kladdigt än målarfärg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar