Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 8 december 2013

En liten kaffesits


Eftersom vi inkommande vecka har ett födelsedagsbarn i huset passade vi i dag på att bjuda de närmaste på kaffe och tårta. En liten kaffesits en söndagseftermiddag kan vara både trivsam och rogivande.
Vi har rätt kallt ute nu men solen har varit framme i dag och landskapet har varit som det bästa julkortet, snötyngda granar, lador och en rosa himmel när solen steg.
Jag borde få de sista julkorten påskrivna och en hop med julklappar ligger o inpaketerade men det är som om jag flyter omkring i min egen bubbla av julvärld och ingen stress bekommer mej. Är bara rädd att den dyker upp i sista minuten.
Tror det till stor del beror på att snart har vi yngste sonen hemförlovad och det är allt jag vill. Att få ha de mina samlade runt mej till julen. Vad mer kan man egentligen begära. Då är stressen och måsten långt borta.

2 kommentarer:

  1. Kloka ord! Försöker få det att smitta av sig lite grann! ;-)

    SvaraRadera