Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 31 december 2013

Tankar om året som gått


Året har varit fantastisk.
Det säger många men jag kan ärligt säga att det kommer rakt från hjärtat. Det har inget med lyx och flärd att göra, har inte ens varit ut ur landet på hela året. Så här på rak arm har jag väl tillbringat en natt i huvudstaden, en natt i Åbo, 3 nätter i Ruka och en natt vid dejourerande veterinär i Jakobstad och sett hur veterinär kämpat för Zebs liv.
Det materiella har då bestått i mitt efterlängtade växthus, där jag hoppas ha många fina stunder framöver i många år.
En konsert blev det under året, Toto som blev en fantastisk folkfest.
Yngsta sonen avverkade arme´n, glad att han klarade den med sin astma.
Men framför allt har jag hittat mej själv, hittat lugnet och rytmen. Jag behöver inte så mycket, behöver inte prestera en massa som jag själv inte har glädje av och de där extra kilona tar jag med ro, huvudsaken är väl ändå att man mår bra. Tänk att det ska behöva ta så lång tid före pusselbitarna faller på plats. Men gott så att det tagit tid, huvudsaken att jag hittat harmoni och balans.
Jag mår bra nu.


I kväll ska vi fira in det nya året med gäster i vårt hus. Det har jag väntat på ända sen förra nyårsfirandet tog slut. Då hade vi så trevligt och jag hoppas att även denna kväll blir lyckad.
Jag hoppas att ni och vi får ett härligt år 2014 att se fram emot. Att det ska bli fred på jorden och att eländiga sjukdomar ska försvinna det vet vi att inte kommer att hända. Men var snäll mot dej själv och ge dej ett leende i spegeln så mår alla i omgivningen bättre och ett leende smittar det vet du väl.

Själv är jag tacksam över att efter många år äntligen ha hela familjen boende under samma tak, åtminstone för en tid. Glad att vi alla fyra har ett arbete att gå till när det nya året tar vid.
Sköt om er och ha en riktigt fin nyårsafton var och hur ni än firar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar