Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 13 februari 2014

Då bibban räddar en


Jag är väl ingen bokmal precis men ser helst att det finns en bok på mitt nattduksbord varje kväll jag lägger mej.
I måndags läste jag över en bok och sen dess har jag varit utan och det sätter en oro i kroppen. Det mesta går att dämpa med inrednings eller trädgårdstidningar men är inte alls det samma. En bok som är spännande och intressant från första början kan ta en med till en annan värld där man själv fritt får fantisera hur omgivningar och ställen ser ut. Personerna i boken får också de ett ansikte.
Ibland kan jag dra ut på slutet av en bok bara för att jag inte vill att det ska ta slut, kan nästan känna ett tomrum efteråt.
Så i kväll före gympasset tog jag mej till biblioteket och gjorde nytt rekord där. Sofie Sarenbrant  såg jag genast på en bokpärm och den haffade jag direkt. Hon är en av mina nyare favoriter av författare och jag var glad att jag fick ögonen på boken. Åtminstone den första av hennes böcker jag läste "Vecka 36" hade mej i sitt järngrepp från första sidan, ohyggligt spännande.
Amarone då, ja det lätt bara gott i mina öron så den är säkert läsvärd.
De närmaste kvällarna har jag i alla fall räddade tack vare bibban.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar