Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 8 februari 2014

Lördagskaka


En riktig typisk lördag hittills hos oss.
Eftersom jag för det mesta är slutkörd in i veckan blir det att ta den efterlängtade lediga lördagen till städning tvätt och bakning, så också i dag. Har bakat bröd och gjorde på samma gång en kaka till eftermiddagskaffet. Sånt uppskattas för det händer inte särskilt ofta.
Städandet går ganska enkelt när alla engagerar sej i det trots att jag nog hör en och annan suckan. Att det inte blir rent i alla hörn får man ta med en nypa salt för sånt ska man prata tyst om. Hastigt står jag här med dammsugaren och skurmoppen för mej själv.
Har biljetter till St. Marcus bluesband som uppträder i Schaumansalen i kväll. Så sällan vi kommer oss någonstans nu för tiden så jag beställde direkt jag såg det på tidningen. Vi håller faktiskt på att bli riktigt försoffade och får också höra det av ungdomarna titt som tätt. Så visst borde man ta tillfällen i akt och bege sej ut på nöjen och roa sej oftare.
Har så sett fram emot den här kvällen men så blir det ju klädbekymmer så fort man ska ut genom dörren. Går kanske ändå inte med den väl inkörda hemmadressen, eller...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar