Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 19 februari 2014

En "salig" röra


I dag igen går det bra att slå sej för bröstet och bekänna den blåvita färgen.
Det får vi säkert andra dagar också trots att mycket är åt skogen i landet och vi är det fjärde dyraste matlandet i EU. Nu såg jag inget annat än hockeymatchen men det intresserar mej förbaskat mycket mer än skidning och ännu har lejonen långt att gå, om det nu går.



Så mycket mer har jag inte att säga om den här dagen men gårdagen var desto innehållsrikare.

Började att besöka fysioterapeuten och saldot var flertalet låsningar och kotor som satt snett i ländryggen. Älskar när det knakar ordentligt när han har mej i nån slags dubbelknut och jag knappt vet var jag börjar och slutar. Det blir så lättare sen.
På kvällen var jag och storebror på lägenhetsvisning och hade jag vetat vad jag vet i dag borde vi aldrig ha fått se vad vi såg, har så svårt att få det ur huvudet. Vilket svineri! Som att stiga in på en soptipp i både utseende och lukt. Så nej tack.
Under tiden ringde min ena farbror och berättade att lilla farmor var på sjukhus och de trodde på en eventuell propp. Det blev ett par långa timmar före han kontaktade igen och röntgenbilderna kollats i Tammerfors. Inget avvikande kunde hittas men hon stannade över natten och mera prov togs. Så på eftermiddagen ringde hon mej när hon var hemma igen, trött och medtagen men ändå tacksam. Troligtvis är det bara en jobbig förkylning som drabbat och är man så gammal tar det säkerligen hårdare på kroppen.
Efter allt detta var jag lagom mör och slut och tänkte ta tidig kväll. Så fick Zeb ett anfall och vi satt igen en gång runt honom för att finnas nära och han skulle känna trygghet, helst i min armhåla då. När vi äntligen kommit i säng hör jag hur han spyr och det är bara att stiga upp och torka.
Men de korta få timmarna i natt har varit lugna och tanken på att få hinna hem till hockeyn har hållit gluggarna öppna hela dagen.
En salig röra alltså med betoning på röra. Somt folk borde inte få gå lösa det är min fulla övertygelse den här onsdagen.
I kväll BLIR det en tidig kväll.



2 kommentarer: