Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 9 februari 2014

En helkväll


Till sist kom jag mej då ur hemmadressen (som sitter på igen i dag) och vi tog oss till Schauman salen. Det var faktiskt första gången jag var innanför dörrarna där men hoppas att det blir många flera med fin musik.
Först spelade ONO (Ostrobothnian Noice Orchestra) och jag ska inte orda så mycket om det. Det var mycket noice i ordets rätta bemärkelse men tur att smaken är som baken så att säga.
Paus på det och mingel med dryck var det som gällde.
Äntligen var det omställt på scenen och Hannu tog till orda, och ton. Tänk att vi har ett så fantastiskt bluesband i våra knutar. Det är helt omöjligt att sitta still och jag fick hela tiden hålla tillbaka för att inte bluesgunget skulle få mej att hoppa ur stolen. Härligt att se hur "gubbarna" njuter och spexar och en skön stämning spred sej i salen.
Efteråt träffade vi på våra nyårsvänner och det bestämdes att vi skulle hämta upp lite mat och åka till Amerikagatan för att se på bilder från deras 3 veckors vistelse i Sri Lanka. Där blev vi då ett par timmar och det hann bli natt före vi var hemma.
Det blev en helkväll och en mycket bra sådan. Så visst är det hälsosamt att ta sej ut mellan varven och se nåt annat också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar