Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 16 februari 2014

Kalassöndag


Vaknade igen med en konstig känsla i kroppen.
Det är nog nån släng av förkylningen som alla här i huset haft som "brassat" med mej i flera veckor nu. Lite från och till hela tiden och jag skulle hellre föredra att det skulle bryta ut ordentligt istället för att som nu känna sej halv om halv hela tiden.
Men med te och Burana svettades jag ut eländet ännu en gång och var redo för dagens kalas. Systersonen firade sina 14 år och jag hade målat hans hund Dex i akvarell som present. Svårt att måla andras djur när man inte har den rätta kontakten med dem men det blev nu som det blev.
Sen har jag suttit och sytt ihop mormorsrutor som har blivit till ett slags evighetsprojekt när det legat orört i veckor. Det smakar inte alltid att sitta med det utan har konstaterat att jag håller på att bli bra på att bara rulla tummarna också.
Helgen avslutas med ishockey framför tv i kväll och det känns som en bra avslutning före det blir att ta tag i en ny veckas arbetsuppgifter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar