Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 11 juli 2015

En alldeles bra dag


Det gör nåt med humöret när man öppnar gluggarna till en solig dag.
Zeb och jag tog oss ut efter vägarna och hälsade på mycket nyfikna kor och solen gjorde oss alldeles varma och det doftade, ja sommar helt enkelt.
Vi skulle cykla till fornstugan för årets hantverkarmarknad men jag hade tydligen punktering så vi fick ta bilen. Inne i stugan fick jag se min akvarell av fornstugan som jag förra sommaren skänkte till hembygdssällskapet. "Tycker du den pryder sin plats eller vill du vi ska ha den nån annanstans? fick jag mej tillfrågad. Jag sa att den absolut har det bra där den är, bättre än undangömd i en garderob här hemma. Ja det kunde de hålla med om.


Vi köpte hembakta morotssemlor och for vidare mot Jeppis för införskaffande av ny innerring. Sen förirrade vi oss till Strandis på mat och vad passade väl bättre än det denna soliga dag.


Hrm... naturell delux. Men hon är lycklig den kvinnan hursomhelst.


Fick också hem ett par billiga länktossor som jag tänkte ska ta mej runt i Helsinfors om ett par veckor och ett par capribyxor så jag var mer än nöjd så långt med dagen.
Hade ju tänkt mej ut på en cykelfärd men det började blåsa alldeles förskräckligt mycket så det blev soffhäng med Britt-Mari i Fredrik Backmans bok istället. Den kan jag rekommendera om nån vill ha en rolig bok Britt-Mari var här. Alla Fredriks böcker är för övrigt härlig läsning.
Zeb fick ännu en kvällspromenad med gubben och mej och nu börjar dagen lida mot sitt slut. Ännu ska jag pensla till lite små akvareller, det liksom sitter i fingrarna ikväll och så ska vi se slutet på en ohyggligt hemsk film vi påbörjade igår. Annars har jag svårt för sådana filmer men på sommarn när nätterna är ljusa går det lite bättre. Dessutom var den ju så spännande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar