Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 12 juli 2015

En dag av kaffedrickeri


Det blev en dag i kalasandet och kaffedrickandets tecken.
Men först av allt tog vi en cykeltur till Torp för att inhandla nyplockade tomater. Gula och röda som blev en fin färgklick i den hemmagjorda potatis salladen.
Så blev det kalasande av en tio åring och en solvarm terrass så jag till och med fick söka mej i skuggan ett tag. Vem hade trott det om den härliga finska sommaren.
Och ikväll har den utflugna sonen bjudit på kaffe och blåbärspaj åt den äldre generationen och oss föräldrar och så bälgade vi i oss ännu mera kaffe.
Just nu i dessa timmar är känslan fantastisk. Det finns möjlighet för uppesittarkväll och kriminalare i tv utan en tanke på morgondagen. Inget alarm och ingen tidpassning. Inga inrutade dagar med matpaus och kaffepaus och dödströtta kvällar. Fri som en fågel och så obeskrivligt skönt.

2 kommentarer:

  1. Härligt, nu ska du njut... he har ja djort nu i tri vikor å snart blir e ordning på allt åter. No är he skönt ti vara ledi men ja trivs no me att få arbeit å. Ha de bra!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nåmen så ir i. Int sku ha kuna böri gaa heim heldär men imillanåt kombär no semester läglit :) Njut åv he sista!

      Radera