Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 4 juli 2015

Ett vardagsrum


Äntligen har vi fått vårt vardagsrum tillbaka.
Efter att i flera år levt som i en möbelutställningslokal som ibland har drivit mej till vansinne och däremellan inte haft krafter att ens orka bry mej utan bara låtit det flyta på.
Men just nu är jag vansinnigt glad att åter ha lite luftigare och lite mera svängrum.
Sent igår kväll blev det som sagt golvpolering och det var ett kaos utan like med soffor i köket och hyllor ute i hallen. Förstås drog världens åskoväder över och hunden blev näst intill hysterisk där ute. Så det blev att barrikera mot vardagsrummet eftersom golvet inte torkat och så satt vi, gubben jag och hunden mitt i hopen av möbler och lyssnade på åskan. Mysigt det också.


I dag sprang jag över den här vasen. Och om ni vet känslan av att bli blixtförälskad, då vet ni hur jag kände när mina ögon föll på den här pjäsen. Som en liten bebis bar jag den till kassan.
Med bara några enkla och vackra hostablad blev det så perfekt.


På eftermiddagen var jag på tavelhängning till sonen och sen blev det den årligt återkommande grillfesten vid Essehemmet. Jag är numera mer eller mindre som VIP gäst på denna grillfest. Småmulet och några regndroppar men med somrig dukning och spelemän av den bästa sorten och riktigt god mat gjorde att humöret på alla deltagare hölls på topp. Efter att festen var slut och långborden ställdes ihop kom solen. Nåja bättre sent än aldrig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar