Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 6 juli 2015

Smärre problem


Förändringens vindar blåser fortfarande här hemma.
En önskan jag haft är att få datorn och farfars gedigna skrivbord bort från sovrummet. Det tog vi itu med ikväll och med millimeters precision fick vi baxat in det i ett annat rum.  Sen hände nåt med datorn för plötsligt hördes en duns och jag fick rusa för att se om det var gubben eller nåt annat. Tur att det " bara" var datorn som stjälpt, men det ledde i och för sej till smärre bekymmer när den efteråt fick startproblem. I nuläget hörs det som om det också är fixat. Själv fick jag ta till plattan i kväll. Mitt i vår flyttiver blev det kalas i granngården så jag kom lite av mej, men det är ny dag i morgon.
I går kväll kom vi sent omsider på att vi skulle åka till Purmo för att se teatern Robin Hood. Verkligt sevärd var den men vi tänkte frysa häcken av oss. Kvällen blev svinkall och jag var glad att jag haft förstånd att sätta kläder på mej. Ändå saknade jag mössan för öronen var som isklumpar. Den härliga finska sommaren.  Klockan fem i morse visade temperaturen +2 grader.
Nu räknar också jag ner till lediga lata dagar. Fyra dagar kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar