Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 21 juli 2015

På vift


Vi befinner oss i huvudstaden.
Fast vi varit här så många gånger finns det alltid nytt att upptäcka. Som Brunnsparken till exempel och den långa gångväg dit som vi följde både igår kväll och i morse. Skulle jag då vetat hur långt vi skulle komma att gå idag när vi steg av spårvagnen kan det tänkas att jag inte alls skulle stigit av. Fast då hade jag missat vår varmaste sommardag hittills och alla vackra båtar, fågelskit på mina kläder vid cafe' Ursula och fotbollstjärnan Mikael Forsell.
Men när vi ikväll hade ätit och skulle fortsätta tillbaka till hotellet strejkade både ben och fötter vilt.
Det första vi gjorde när vi kom hit igår var att ta oss till en fotoaffär för att inhandla en kamera till mej. Har länge tänkt skaffa mej en liten nätt som tar bra bilder och det hittade jag i Panasonic LX7. Vi hade på förhand kollat in utbudet här och det var en snabb affär. När vi kommer hem ska bilderna som tagits överföras till datorn och så ska ni få en liten inblick i vår lilla tripp.
I morgon väntas det regn så få då se vad vi hittar på. Jag har en önskan om att besöka den botaniska trädgården så kanske det blir av. Hemresan startar senare på dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar