Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 5 mars 2016

Bullar och böcker


Det blev ett sent inlägg denna lördag.
Jag fastnade i en spännande och gripande film, The book thief som handlade om den unga flickan Liesel i andra världskrigets Tyskland. Vissa filmer har så mycket mer än andra, det här var en av dem.
Ja det blev bullbak här i dag. "På tiden" tyckte sonen och jag kan inte annat än hålla med. Det går väldigt långt mellan bakturerna här nu men så smakar det så mycket mer när man får vänta lite på hembakt ibland.
Så fort tillfälle har getts så har jag läst på Elisabet Höglunds Nattens änglar och har nu kommit över den. En väldigt omtumlande bok och att hon lever i dag är nästintill ett under. Har just deltagit i På spåret och fachinerat tv tittarna med sitt otroliga kunnande. Dessutom sett så pigg och fräsch ut att man inte kunnat tro att hon varit så nära döden.
Men efter alla dessa tumörer operationer inflammationer och dräneringar behöver jag tugga på nåt lättare så nu blir det katten Bob och en jul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar