Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 14 mars 2016

Kaos


Smärre kaos dag får jag väl lov att erkänna.
Vissa dagar får man sitta i lugn och ro och andra dagar rivs det i en från alla håll och man borde kunna dela på sej och helst göra flera jobb samtidigt. Ett tag balanserade huvudvärken på knivskaftet men med tupplur, mycket mat och frisk luft på kvällssidan så motade jag bort den.
Har suttit och bläddrat på nätet efter bilder på träsnitt inför helgens skoldrabbning. Det verkar vara supersvårt och en väldig angst känning fick jag. Jag som sett så fram emot denna helg vill helst gå och gömma mej nu. Men det blir att hitta en rätt enkel bild eller varför inte skissa upp nåt eget och hoppas på det bästa. Jag klarade ju till och med etsningen som mest gick på finska och förhoppningsvis blir den här helgen på svenska. Puh!


De här Iittalas ljusstakarna har jag haft i bokhyllan en tid men till helgen fick de komma fram på köksbordet då jag fått rosadille och gått och köpt ljus därefter.
Det är farmor som givit mej dem efter att i flera år sagt att de där ska jag få sen när hon dör. Nu blev det så att jag ändå fick dem medan hon är i livet och det tycker jag mycket mera om. Ljusstakarna hade min mormor och morfar köpt åt farfar när han fyllde 50 år så det ger dem ett ännu större värde än att bara vara Iittala.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar