Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 20 mars 2016

Sköna söndag


Vilken skön söndag det har varit.
Bästa beslutet var att börja dagen med en skogspromenad med Zeb. Vindstilla, blå himmel och en sol som värmer och jag undrar om det kan bli bättre. Det är dagar som den här som gör att man verkligen känner att livet återvänder efter en lång och strävsam vinter. Ljuset gör så otroligt mycket positivt med oss människor.


Vi till och med inledde växthussäsongen idag.
Drack kaffe och åt bullar i värmen från solen. Inte sitter man så länge där ännu men den stund det går njuter man desto mer av. Golvet har blivit grönmossigt under vintern och ska få sej en rejäl omgång med mossmedel och tvätt före det riktigt går att flytta ut. Dessutom blev fönstren inte tvättade i höstas så det finns en del att göra. men före det måste nog våren komma på riktigt.


Och i morgon börjar vår vinterledighet.
Har lite svårt att förstå det ännu. Det ska bli lite små trevligheter är det tänkt och så en del uppröjning. Det finns verkligen en hel del att ta tag i. Men först ska det varvas ner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar