Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 3 mars 2016

Så äntligen


Så äntligen tog jag mej till biblioteket.
Jag har varit i otakt med deras öppenhållningstider och alltid tänkt mej dit på fel kväll. Men nu så har jag hem fyra böcker och det var verkligen lätt att välja. De låg där framför ögonen på mej och det var bara att plocka. Fick tvinga mej till disken för annars vet jag inte hur många jag släpat hem.
Två kriminalare, jag törstar efter kriminalare nu. Jul med Bob kan aldrig bli fel tänker jag. En härlig historia om en gatumusiker och katten Bob som tydde sej till honom. Första och andra boken med dem har jag läst och vet inte om detta är den tredje som utkommit. Men den jag började läsa i när jag kom hem var Elisabet Höglunds bok Nattens änglar, den handlar om hennes kamp mot cancern och texten grep mej direkt.
Så har jag igen kvällsstunder räddade fast jag nog ännu håller på med Lars Lerins Naturlära. Befinner mej på sidan 250 vilket betyder ca 150 sidor kvar. Men tar man den boken med sej i sängen är det så gott som ett självmordsförsök. Somnar man ifrån den och den knockar dej i fejset är det god natt på riktigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar