Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 1 mars 2016

Mars


Så har vi äntligen kommit så långt som till mars månad.
Mars är lite den månad när man kan pusta ut och tänka att man klarat av både januari och februari som är som en enda lång raksträcka mot ljusare tider. Nästan som att ha kommit i mål efter ett maraton lopp. Man kan pusta ut och bara njuta.
Solen som visat sej från sin bästa sida de senaste dagarna börjar även värma på utsidan och ta fram den sämre sidan här inne. Damm syns överallt.
Men det är smällar man får ta. Endera så gör man något åt det eller så blundar man.


Solen lyste så fint på min favoritstol.
Har varit på snabbvisit hos frisörskan och fixat till nacken, resten ska få växa fritt ett tag har jag tänkt.
Har ett problemhår utan dess like och det lever ett helt eget liv utan att jag har någon som helst talan. Ännu värre har det blivit sen de gråa hårståna har gjort sin antågan så nu festar det på hejvilt. Ett experiment med lite längre frisyr ska nu prövas.
Att mamma alltid fixar med kaffe när jag kommer vet jag så det blev en sväng därvid för att gå igenom vad som hänt sen senast. Så kan man också få en tisdagskväll att gå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar