Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 26 mars 2016

Påsklördag


Och påsklördagen kom med strålande sol mot eftermiddagen.
Annars är det inte mycket som har blivit som det var tänkt i dag.
Jag skulle få till en träff med en barndomsvän som jag inte träffat irl på flera år. Såg så fram emot det. Så meddelar hon att hon spytt hela natten... Vilken otur.
Så har jag ju hållit på med mitt träsnittande och t.o.m köpt lite mera järn och tänkte att i dag är en bra dag att göra ett provtryck. Det blev inte till belåtenhet. Långt ifrån. Känns som musten for ur mej nu för vad är vitsen frågar jag mej om inte jag får tryckt upp det jag snittat fram. Nå jag ska ge det nån dag så kanske jag tar i med ny iver. Den där Fredrik vi hade i skolan hoppades på ett samarbete nästa år också så jag får helt enkelt leva på hoppet jag med. Kan ju ha flera skivor färdiga ifall han kommer så trycker jag en hel helg istället.
Har jag riktigt tur så är min tapetvånda över nu. Vet inte hur många timmar jag lagt på att titta på tapeter på nätet och hur många tapetböcker jag bläddrat i så fort jag haft tillfälle.
Fick med mej hem lite prov i dag och tejpade upp på väggarna. Satt sen i soffan och bjöd in familjen att sitta med mej och begrunda. Ett tag hade jag faktiskt tänkt gå riktigt wild and crasy men risken att man tröttnar i förtid är farligt stor. Så jag har dämpat mej och kommer bli en helt vanlig feg och försiktig inredare. Suck.
Nej men faktiskt tror jag det kommer bli bra bara jag får hem rullarna. Gubben måste bearbetas ännu för jag behöver hans hjälp att sätta upp dem. Att karlarna ska vara såna "stretabockar"!
Ikväll gör vi upp en liten brasa och grillar korv, det hör påsklördagen till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar