Om mig

Jag lever det ljuva livet i Esse tillsammans med min man och vår hund. Två pojkar som är utflugna. Har studerat 2,5 år vid Nordiska konstskolan i Kokkola. Älskar allt som gör livet värt att leva och försöker få en guldkant på varje dag. Följ med om du har lust.

torsdag 9 februari 2017

Back in buisness


Så var jag tillbaks i arbete.
Jag är inte i skick men i nuläget blir jag inte bättre hemma heller.
I kväll ställer jag mej redo för skolhelg. Packar material och grejer. Funderar på vad mat jag ska ta med mej. Det är nästan det viktigaste för att hålla lågan vid liv. Bäst att fixa det mesta i kväll så hinner jag slänga mej en stund före det bär i väg i morgon.
Ska jag vara riktigt ärlig så är jag inte riktigt pepp för skolhelg. Det är fortsättning på förra månadens och det blir fotoprint och pvc tryck. Och jag är så nollställd vad kommer till inspiration. Det är det värsta när man äntligen slänger sej ner vid arbetsbänken och sitter och stirrar som en nolla framför sej. Hoppas ändå på att någonstans ska jag dra fram nåt vettigt att arbeta med. Ser ändå fram emot att träffa kollegorna för vissa är det väldigt länge sen jag sett till.
När hunden skulle rastas i kväll och det stod rök ur munnen och immade på glasögonen och kylan slapp in överallt fick jag plötsligt för mej att det ska till en elefant bara jag kommer in.
Smågullig konst på några minuter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar