Om mig

Jag lever det ljuva livet i Esse tillsammans med min man och vår hund. Två pojkar som är utflugna. Har studerat 2,5 år vid Nordiska konstskolan i Kokkola. Älskar allt som gör livet värt att leva och försöker få en guldkant på varje dag. Följ med om du har lust.

söndag 26 februari 2017

Vilken helg


Men vilken helg det blev.
Underbaraste väder man kan tänka sej i februari månad och jag har varit ute så mycket som möjligt.
Förmiddagen i dag gick dock till köksregionen. Flygande Jakob stod på önskelistan sen förra söndagen så det fick det bli. Dessutom bakade jag Mandelmanns toscakaka, som inte fick det vackraste utseende men smakade gudomligt gott.
Det lär ska gå världsmästerskap på skidor också som man inte kan missa fast man helst ville. Har noll intresse för sånt, allt tills jag i dag blev varse om en norrman som ståpplade i vägen för finnen. Då röt jag till ordentligt och lillebror stirrade stort på mej och kunde konstatera att vissa saker engagerar faktiskt. Nåja, nån rättvisa ska det va till och med när det handlar om skidåkning.
På långlänk med hunden under eftermiddagen och det kan tänkas att det blev onödigt långt för honom. Nu får han i alla fall vila resten av kvällen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar