Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 28 februari 2017

Träsnitt


Dagens höjdpunkt får jag nog tillskriva stunden när jag satte gaddarna i en fet fastlagsbulle. Den gav en sorts energi och jag arbetade med ett leende på läpparna länge efteråt. Jag är så jäkla lättlurad ni vet.
Trots allt var benen som blyklumpar när jag kom hem och hade inte Zeb gett så bedjande ögonkast hade jag nog lämnat på soffan denna kväll. Men han fick mej ut och jag kvicknade till, vilket jag alltid gör. Frisk luft, lugnt och stilla, bara hunden och jag. Det är klart livsandarna vaknar till och man får ny energi.
Vilket ledde till att jag tog tag i träsnittet som jag skissade till i går. Det är så svårt att veta hur mycket man ska karva bort så nu får den stå så här några dagar så får jag se om jag kommer fram till nåt mer. Annars kan jag vänta och fråga vår lärare eller helt enkelt göra ett tryck och se hur det blir. Det går alltid att ta bort mera, värre kan det vara med att lägga till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar