Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 29 juni 2017

Allt för att klara vardagen


Inlägget görs ute i solljus vilket betyder att jag inte ser hur bilden ser ut eller om alla bokstäver hänger med. Men ni får helt enkelt gilla läget.
Nu pratas det mest semester hela tiden och folk räknar ner sina dagar och tycks ha glömt bort att leva också de här dagarna före. För den som har ett par veckor kvar ännu till ledighet gäller det att stänga öronen och fokusera på det egna slitet.
Lite lättare kan man ju göra det om det bara finns möjlighet. Till exempel som att skaffa sej ett par bluetooth hörlurar när den vanliga radion skvalar på med dynga. Roliga poddar gör att tiden går fort och man får sitta och dra på munnen. Jag har laddat ner (med hjälp från mera tekniska personer) Mia Skäringer och Anna Mannheimers podd. Hade två timmar lyssnartid i morse och i ett huj var det kaffepaus. Tills i morgon har jag laddat ner tre timmar, så mycket mer klarar jag inte för lurarna är nya och spända och i morse kände jag hur hjärnan var på väg ut genom örat.
På det här sättet får man lägga fokus på nåt annat än det man egentligen håller på med och så går det nästan av sej själv självaste arbetsprocessen. Bra va!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar