Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 7 juni 2017

Överraskad


Gubben var totalt oförberedd på överraskningen släkten hade på gång. Inte förrän han hörde hur Carolas Mickey låt dunkade ur bilhögtalarna här ute på gården gick det upp ett ljus. 23 personer räknade jag till stod på gårdsplanen och sjöng Ja må han leva och en var värre utklädd än den andra.
Nu sätter jag inte upp bilder här på bloggen då jag inte frågat om lov men dessa två knäppgökar ta jag fulla ansvaret för. Bilder har nog figurerat i medier ändå ;)
Det blev en rolig stund och många skratt kan ni förstå. Släkten är värst men de kan tillika vara alldeles ljuvliga. De ville passa på före vi packar resväskorna och det var fint tänkt. Fast vi alltid har det här stolleriet att vi ska och sjunga åt folk hade det faktiskt inte slagit mej att vi nån kväll har dem vid stugoknuten.
Nattsömnen hade svårt att infinna sej och vi har båda gått och gäspat i dag. Men det har det absolut varit värt. Hoppas kunna ta igen de förlorade timmarna i natt i stället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar