Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 24 juni 2017

Midsommarafton


Midsommaraftonens förmiddag gjorde vi ett besök med sorgebukett, det är ju så med livet, sorgen och glädjen går hand i hand.
På eftermiddagen gjorde jag ett stopp hos farmor med en handplockad bukett skogs och ängsblommor. Tyckte hon behövde få in lite midsommar också i sitt hem.


På kvällen var vi bortbjudna till goda vänner och runt det här somriga bordet satt vi ca sju timmar och avnjöt delikatesser. Med avbrott för lite rundvandring i deras fina trädgård. På min önskelista till trädgården står nu en bergsknall högt. Det kan väl ändå inte vara så svårt.


Så körde vi hem i den vackra och ljusa sommarnatten med dis som låg som en slöja över ängar och fält med ett vackert himlaspel ovanför oss.
I dag efter att Zeb och jag blivit krankmat i skogen satte jag mej ner för att njuta en stund i växthuset. Plötsligt ljuder sommarpsalmer från en trumpet i grannskapet och det känns som sommaren verkligen är här och nu. Sak samma då att jag satt med stickad tröja på mej.
Just nu sitter jag i ett os av linolja i mitt målarrum och försöker skapa till nånting.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar