Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 30 juni 2017

Fredag, välkommen!


Åh vad jag välkomnat denna fredag.
Det känns som om veckan varit väldigt intensiv och det borde behövas lite vila nu. Men vi har i alla fall makat oss en vecka närmare semester och det är inte fy skam.
Ljuvligt sommarväder har vi också och jag har gått runt och sippat rose´vin och känt mej allmänt flärdig, tillika med som jag skurat grillen och snorat sen jag hämtat ner trädgårdsmöbler från en sädesbod. Gubben har hämtat gas och jordgubbar. Det är så att vi ställer till med en trädgårdsfest i morgon för ett gäng med anledning av gubbens fyllande för en tid sen. Så i morgon ska tårtor fyllas och sallader göras och jag har bakat småbröd och varit vansinnigt duktig och huslig. Men det blir lätt så, endera gör jag inget eller så går jag all in. Hade tänkt beställa ett par tårtor för enkelhetens skull men så bakade jag bottnar i måndags som gubben bjöd på i tisdags och så fortsatte jag av bara farten med att göra mera följande kväll.
Nu är det en liten lurvig vän som gärna skulle ta en kvällspromenad här ännu så det ska jag bjuda honom på. Hittills i dag har det varit för varmt för honom så när vi får såna här härliga dagar är det tidiga mornar eller sena kvällar som gäller när det kommer till länkar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar