Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 27 juni 2017

I drömmens land


Undrar om jag visat de snygga stolarna vi fått till växthuset.
I alla fall har vi nu sådana där, två stycken och det är så skönt att gå in dit och luta sej en stund. I kväll tog jag min kaffemugg och bok med och läste ett kapitel. En liten oas mitt i vardagsbestyren att smita till.
Jag drömmer om nätterna, något alldeles otroligt mycket.
I två nätter nu har vi varit på resa i Kuala Lumpur. Första natten kom vi till flygfältet där en skäggig man med lång vit kåpa bar omkring på en kastrull och ropade "porrige porrige! (gröt på engelska)
Så vi åt morgonmål av hans porrige och sen började jag undra om vi borde ha några magtabletter i fall den inte var så hygieniskt. Så jag letade upp ett apotek.
Följande natt hade vi kommit in till staden och gick på restauranger och köpcenter. Deras pengar var stora som A4:or och kvittona likaså. Jag visste ingen skillnad på papperslapparna.
Vi kom i från varann och fick hjälp av kvinnor att hitta tillbaka. Plötsligt kom en bekant cyklande på torget och honom ville vi inte ha med oss sista kvällen där  så jag sa det åt honom och då blev han så arg att han mejade ner ett staket med sin cykel.
Ja jag vet inte... Kuala Lumpur av alla ställen. Om det ska drömmas i natt igen hoppas jag på en säker flygresa hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar