Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 25 juni 2017

Söndag


Midsommarhelgen tar slut.
Summerar jag den tycker jag faktiskt det har varit riktigt hyvens. Jag är inte så beroende av väder och då särskilt av bra väder som många tycks vara. Jag har suttit och läst böcker i växthuset medan regnet har trummat på taket, det är så rogivande. Och jag har med gott samvete kunnat vara in och måla med äggoljetempera. Men visst lajkar jag solen också väldigt mycket, men jag tål inte värme nån längre tid.
Det som retar mej mest just nu är att jag letar efter en egen knutit ampel som ska finnas nånstans. Känner att jag så skulle behöva den just nu och ta mej tusan om den hittas. No ir nå he märkväädit!
Jag får nog helt enkelt ge mej till tåls, tids nog dyker den upp på det mest otippade ställe. I stället får jag ta sikte på ny arbetsvecka, jag borde orka tre hela veckor ännu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar