Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 19 juni 2017

Vilken dag!


Denna dag har jag fasat för i flera veckor. Därför att jag är så ynklig vad det kommer till mina ögon.
Jag har varit till ögonpoli i Vasa, blivit undersökt och fått laserbehandling i båda ögonen. Det har lappats flera småhål på näthinnan och jag hann under behandlingen svettas som en gris, spänna mej så jag skakade och flera gånger fick hon som gjorde det säga åt mej att "pannan och hakan mot ställningen. Jag var liksom på väg därifrån flera gånger. Det är inte vidare angenämt när de spänner upp ens öga och skjuter grön laser i rask takt. Ibland gjorde det lite ont dessutom och jag fick säga till. Men jag tänkte också på alla de som har det värre än så och jag lovade bli en bättre människa om jag klarade det här medan det konstant rann ur ögonen. Ja man blir ödmjuk verkligen där en stund.
Men skulle jag behöva göra det en gång till så vet jag att det går.
Själv fick jag inte köra på flera timmar så gubben var med som chaufför.

Så har jag äntligen i dag fått ta del av invigningen av Leonard Cohen bänken på den grekiska ön Hydra. Banden klipptes den 10:de denna månad av grundaren till Cohen files Jarkko från Finland. De hade ett Cohen meeting där i några dagar med medlemmar från alla världens hörn. Jag kunde också varit där eftersom jag också är medlem och det är vi som samlat in pengar till bänken till Leonards 80 års dag. Så här länge tog det att få alla papper och lov klara så tyvärr hann han aldrig själv sitta och njuta av utsikten där. Själv hoppas jag en dag kunna sätta mej ner och vila fötterna där. Så fint att få se fotona från första spadtaget till den färdiga stenbänken och tavlan med texten om medlemmarna som hyllat sin Leonard. Fint att vara om än så litet som ett gruskorn i detta verk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar