Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 21 juni 2017

Tidsbrist


Sorry att det blir så sena inlägg dessa dagar, om det blir inlägg alls. Tiden rinner i väg och jag tycks inte hinna med alls nu. Ingen ledig dag sen vi kom från resan så nu ser jag verkligen emot lite midsommarledighet.
I går kväll var jag med syster på cafe´dejting. Eftersom det är väldigt långt mellan Esse och Purmo och vi inte arbetar på samma ställe mera så kan det i bland kännas väldigt långt mellan turerna vi träffas. Riktigt så man får dryft efter sin lillasyster. Så nu när det närmar sej våra födelsedagar som kommer med en veckas mellanrum så tyckte jag vi kunde göra nåt roligt tillsammans. Vilket betyder ungefär att äta så mycket som möjligt på en kort tid. Men roligt hade vi och när ett ställe stängde flyttade vi oss vidare till nästa och beställde mera gotter. Kvalitetstisdag om ni frågar mej.
Och i kväll har jag yrt omkring både här inne och ute. Skurat golv och klippt gräsmatta, allt för att det ska bli så bra som möjligt till midsommaren. Men nu kom också denna dags kväll emot och fötterna värker och önskar vila. Det ska jag ge dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar