Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 1 juli 2017

Soliga lördag


Första juli och sommarvärme.
Så otroligt skönt ute nu när solen värmer en kall och blek vinterhud. Tänk att man kan skriva det ännu, jag tycker faktiskt de är lätträknade de riktigt varma dagarna.
I går kväll satt jag ute till närmare halv tolv. Jag hade påbörjat en teckning av Michael Nyqvist och det blir lätt så när man dras med att jag glömmer tid och rum. Vid det laget fanns nog ingen värme kvar men det tänkte jag inte på då.
Från morgon gjorde jag undan alla sysslor inför kvällen så jag har njutit utomhus riktigt ordentligt i dag. Tecknat klart, det låg över mej hela morgonen, ååh jag vill teckna!
Tog Zeb med till ån för att simma och tvätta hans päls. Tyckte schampot såg konstigt ut och inte att undra på, sex år sen bäst före datum gått ut. Nåja vi tvättade i alla fall och ser om nånting händer. Själv var jag också ställt för en simtur men så länge det känns som att stiga ner i en ishink tackar jag det bestämdaste nej och ber att få återkomma när det är + 10 grader till, minst.
Och jo, jag vet att det inte är så värst likt. Men så här blev teckningen nu som är gjord med tavelkrita.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar