Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 4 juli 2017

Plötsligt blev det höst


Nej men nu känner jag mej lurad.
Visst är det sommar vi ska ha nu här i juli?
Plötsligt är det som om hösten sveper in över bygden med regn och blåst, ruggigt och mörkt. Så mörkt att man får använda lampan om man mot förmodan tänkt sysselsätta sej med något.
Riktigt så jag börjar inventera ljusförrådet.
Nå för mej som arbetar gör det kanske inte nån skillnad egentligen men man tänker ju på semesterfirarna. Fast det kom nog en stor trötthet över mej i dag. Ni vet en sån som man inte riktigt vet vart man ska göra av. Sitter och klipper med ögonen och försöker spärra upp dem så man ser pigg och alert ut och så helt plötsligt går man i ni nåt svart och kommer till sej just som man är i färde att trilla av stolen. Då ska jag säga, att då är det dags att stiga upp, dricka vatten, tömma blåsan eller dra ett kort knäna böj pass. Eller så sjunger man högt. Det gör jag i och för sej alltid och tror att jag inte hörs i skramlet i hallen.
Zeb skulle vaccineras i dag och få medicin recepten förnyade. Vi är en månad försenade om man jämför med tidigare år men nu är det i alla fall gjort och vi hoppas att det tar länge tills vi behöver veterinärvård igen. Han är trött nu efteråt och ligger ute. Vill inte komma in fast han fått erbjudande flera gånger. Kan vara vaccinet och det kan vara spänningen med åskan som drog i gång före vi hann hem i dag och sen spänningen över klinikbesöket. Sällan är det enkelt att vara en lurvig liten fyrbent.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar