Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 19 juli 2017

Var är sommaren?


I dag har det känts som en ny syndaflod varit igång.
Redan under natten vakade jag på det kraftiga regnet som har hållit i sej stor del av dagen. Några plusgrader och 19 juli, hur blev det så här och var är sommaren?
Redan halv sex steg jag upp, kunde inte sova och värmde en mugg pulver kaffe. Laddade ner Michael Nyqvists bok Dansa för oss på mobilen, lindade in mej i en pläd och började läsa.
På eftermiddagen for jag till Jakobstads bibliotek för att höra på Låtom oss gå över lindans daggvåta gräs, en hyllning till Erik Granviks författarskap. Ralf Antbacka gjorde en presentation över Granvik och Lisbeth Zittra läste med otrolig inlevelse hans dikter. Rolf Wallendahl och en Lind från Sverige stod för musiken. Jag for dit pga av att jag skulle träffa flera bekanta och framförallt Merabs skönheter. Troligtvis yngst i åhörarskaran men så glad att jag tog tillfället i akt för det gav sån glädje och mersmak av dikterna Erik Granvik skrev. Blir att låna böckerna vid tillfälle.
Efteråt hade jag träff med pappas fru och min syster med barn på en cafeteria. En trivsam stund i all enkelhet.
På hemväg körde jag via butik efter ett fång rosor för att liva upp tillvaron och lite plock i matväg till gubben och mej. Man får bjuda till lite själv för att glömma vädret som finns på utsidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar