Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 18 juli 2017

Från sol till regn


Vi tog oss till Kokkola på Street Food och Choko grejen med mamma och Hasse.
Hade förväntat mej mera av det men de goda oliverna fanns ju där och jag provsmakade en hel del men fastnade ändå för de vitlöksmarinerade som jag alltid gillat. Köpte också en påse kryddor för det går alltid åt. Lite choko provsmak fick vi också men det var ingen höjdare i min mun.
Man blir ju inte mätt på att provsmaka saker och ting så vi for in till Rosso där vi försåg oss kungligt. Rullade ut därifrån och hamstrade billiga jordgubbar vid HH.
Karlarna skulle till det mest oromantiska ställe som finns, nämligen Motonet så där monterade mamma och jag ihop trädgårdsstolar under skrattattacker och sen satt vi tysta som små möss och vilade våra trötta fötter tills karlarna hade gått sin rundtur och klämt på diverse skruvmejslar och gängstavar (eller vad det nu var som var så intressant).
Nu skulle det handlas ny mobil åt mamma. Från att ha haft nånting så antikt som man bara kan ha i dag så är hon nu uppgraderad flera trappsteg. Och nu kan vi äntligen börja skicka fåniga bilder till varandra.
Kaffe på det tyckte vi och så blev det. Men inte hjälpte det mycket. I baksätet satt mamma och jag och gäspade i kanon hela vägen hem. En dag på stan tar på krafterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar