Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 12 januari 2013

Fått mycket gjort dag


Alltså, nu är det nudd på kris hos oss. Gubbens nya installationer på datorn gör att jag får totalt hjärnsläpp och får gasta efter hjälp stup i kvarten. Så blir jag dumförklarad och dumförklarar tillbaka. Allt av kärlek förstås. Hade det varit på allvar hade jag varit ur huset för länge sedan.
Men jag gillar alltså inte, inte på långa vägar.
Men jag har stickat färdigt (äntligen) gubbens sockor så nu hålls han varm och snäll. Lite sorgligt ändå för nu sitter jag då här och rullar tummarna och måste försöka hitta på nåt nytt.
Kände i morse att rygg och huvudvärksläget var rätt hyfsat om än lite mörbultad så jag ställde till med stora röjarstädningen av garderoberna i hallen. Kläder och lådor så att hyllorna bågnar och skarvar står på glänt men nu är det åtgärdat. Packade bilen full och tog en sväng till Ekorosk. Hur skönt var det att bara hissa över i kontainrarna. Känner mej alltid lättad efter ett besök där.
Så brukar jag ju fynda när jag städar i mina gömmor det vet ni ju. Hittade gubbens hemstickade tröja han hade på sej vår första lillajul och måste ju bara klämma lite extra på den. Ja det var tider det.
Den hamna inte till roskisen utan blev förflyttad upp på vinden. Ingen kommer använda den mer men sånt slänger man bara inte.
Nu, ställa sej för att hälsa på vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar