Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 6 januari 2013

Vart tog helgen vägen


Vart flyger tiden i väg alltså?
Var det inte just jag satt och var så där massagemör och vi bara hade lite nudd på helg. Nu säger tiden plötsligt att det är söndagkväll och jag snart får söka efter sunkiga t-pajtor och stödstrumpor. Ingen glamour här inte!
Men visst är det bra att det rullar på och tiden inte blir lång. Det måste ju tyda på att man trivs och har det allmänt bra. Tillbringar man sin dyrbara tid med de som står en nära blir den ännu värdefullare.
Vi har faktiskt inte gjort mycket alls i dag. Jag nappar på med nåt smått mest hela tiden, har verkligt svårt att sitta stilla nån längre stund. Skidåkning i tv till min stora förtret. Det refereras högt i soffan från sportfånen och jag har inget som helst intresse av informationen. Dator, film, hockey,frisk luft och öroninflammation har getts åt den här familjen i dag.
Så ser jag fram emot en ny vecka med trevligheter åtminstone i mitten av veckan. Men visst är det skoj mest hela tiden bara man tar det från den positiva sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar