Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 13 januari 2013

Söndagsyr


Jag är inte riktigt närvarande i dag.
Åtminstone känns det så i mitt huvud. Lite yr,lite borta.
Har pumpat luft i min jumppaboll och legat på rygg som en död padda över den, allt för att öppna ryggen. I medicinlådan har jag hittat nåt intressant med triangel på så vänta bara när det blir sängdags, då ska jag smälla in en sån och hoppas på det bästa.
Det är roligt nästan jämt.
Men annars har dagen varit lugn och skön. Fick den bästa start på dagen med eld i spisen och kaffenjutning i soffan. Där for galant två timmar.
Har gått i skogen och låtit armarna gå som propellrar, också det för ryggen. Hoppas inte nån såg mej men jag tror vi var ganska ensamma Zeb och jag.
Kunde ju inte hålla mej från stickningen många timmar och har nu ett till sockskaft färdigt. Börjar nu som gamla mommon spara sockor på hög. Alltid bra att ha.
Så får vi väl då börja samla oss för en ny vecka. En vecka där jag eventuellt har nåt roligt att se fram emot om nu ryggen tillåter. Ja och så har jag massörstid, det är exakt vad jag behöver.
Den kan bli hur bra som helst den nya veckan.

2 kommentarer:

  1. Vi ska tro att din vecka blir bra, och att den döda paddan uppstår! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! den har börjat bra åtminstone :)

      Radera