Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 8 januari 2013

Tom


Dagen håller på att bli kväll.
Sitter här och hör på Melissa Horn på Spotify. Vilka vackra sånger hon har, sorgsna och melankoliska. Passar utmärkt till min dag. Har känt mej smått sorgsen själv i dag.
Zeb hade igen i går kväll ett anfall. Han har aldrig förut haft två dagar i följd och det oroar så klart. Men han är glad, kelfull och äter bra nu så jag bönar och ber att allt ska bli bra.
Har inte så mycket mera att komma med just nu, känner mej ganska tom faktiskt.
Kommer just från frissan och är igen vild och rufsig, det är så jag känner mej mest hemma. Otroligt skönt att bli av med hälften av håret, lätt,lätt.
Ska se första avsnittet av Inkognito nu med gubben. Smutta lite te, sticka några varv och klia Zeb bakom öronen.

3 kommentarer:

  1. Hoppas det ordnar sig med Zeb!!

    SvaraRadera
  2. Det är jag - Gunilla - här! Blev så förvånad att hälsningen gick fram att jag inte kom mig för att skriva vem jag är. Kramar till dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej på dej!
      Zeb mår faktiskt mycket bättre nu, men det har varit oroliga dagar. Den här epilepsin hade vi kunnat vara utan men vad gör man. Soliga vinterkramar till dej!

      Radera