Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 21 januari 2013

Någonting rätt i alla fall


När jag sätter mej ner vid datorn för att blogga vore det ju roligt om jag hade nåt riktigt smaskens att komma med varje dag.
Som t.ex att jag ska resa till djungeln för att rida på elefanter, jag väntar fyrlingar (för att nu vara värst), vunnit miljoner på lotto och ska just ta mej ett bad i pengar eller köpt den lyxigaste villan ute vid havet. Så är nu inte fallet utan snarare innehåller min dag toalettstädning och ryggbesvär utan dess like. Att det är riktig ryggkris förstår ni säkert när jag har legat på brödkaveln på köksgolvet. Ja skratta ni men nöden har ingen lag och i krissituationer görs här vad som helst. Så varken lyx eller smarriga nyheter hittar ni här. Är ändå väldigt glad över att ni tittar in.
Har surfat runt lite och sett en och annan vårnyhet i både klädväg och inredning. I klädväg är det pastellfärger som gäller och den stora färgen är korall. Jiihaaa! utbrast jag och tänkte på min knallkorall till vårjacka. Någonting rätt i alla fall. Sen på nån mässa så fanns massor av glasflaskor, färgade sådana i inredningen. I vårt kök står flera stycken eftersom jag har lite dille på sådana vare sej det är pop eller inte. Ha! så nu känner jag mej väldigt inne. Om så bara för i kväll.

2 kommentarer:

  1. Bra att nånting blir rätt!
    Hoppas verkligen att ryggen ger med sig. Vore det inte dags för lite massage? jag ska i dag...
    Ha det så bra du kan!!! Kram... / Gunilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har varit två gånger men tror det är en kotknäckare jag behöver :)
      Kram på dej!

      Radera