Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 1 januari 2013

Nyårsdagen

2013 har startat med regn. Det är grått och trist.
Men jag har trotsat regnet en liten stund i alla fall och slirat runt med Zeb på glashala vägar.
Tur är då att man har den glada nyårskvällen att lägga tankarna på.
Vi var bjudna till Skata, en riktig idyll i mina ögon. Vackert och inbjudande redan på gården. Stannade där för att fota men jag var för ivrig och bilderna blev inte bra.
I det här mysiga huset verkade de ha det mesta på klart.


Förrätt varmrätt efterrätt, allt var så gott. Tyvärr missade vi osten för vi måste rusa hem till hunden.
Så när vi var stinna och belåtna kom brädspelet fram.


Pampas spelet. Som var mycket roligare än jag hade tänkt mej. Eller så var det kombinationen av spel och sällskap som gjorde att det skrattades vansinnigt mellan det blodiga allvaret och tävlingsinstinkterna.
Hursomhelst, en riktigt rolig kväll och vi tackar så hjärtligt.

Nyårslöften har jag slutat med de brukar ändå svikas efter andra eller tredje dagen. Men jag ska försöka vara snäll med mej i år. Lyssna på kroppen, göra det jag vill och lämna bort så mycket måsten som möjligt. Måsten och stress mår ingen bra av och världen får varken du eller jag färdig hur än vi sliter.
Men jag är glad att jag har ett arbete att gå till i morgon. Komma i gång med den dagliga lunken och få lite ordning i tillvaron.

2 kommentarer:

  1. Tack för att vi också med er som gäster fick ta avsked av 2012 och inviga 2013. Vi ska tro och hoppas på att 2013 blir ett riktigt bra år, att vi alla får vara friska och krya och med humöret på samma nivå som på nyårsaftonen så orkar vi säkert också med de motgångar vi eventuellt stöter på under det kommande året. Med ett glatt humör och en positiv livssyn fixar man det mesta.
    Jag tycker liksom Du, Anette att det ska bli skönt att få ordning på dagarna med 3 dagar jobb och 4 dagar annat trevligt, enligt det schemat jag har haft förmånen att jobba nu i 1,5 år. Varma kramar från oss här i Skata till Dej och de Dina. PS! Vi ser redan fram emot nyåret 2014 i "Dsässa" (visst var e så?)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo vi siktar på Dsässa nästa gång!
      Vilken förmån du har med 3 dagars jobb, mina 5 är egentligen för mycket med tanke på vilket slags arbete jag har. Hoppas kunna trappa ner nångång i framtiden. Allt gått till Er och nu kör vi 2013 och gör det bästa av det!

      Radera