Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 14 januari 2013

Så var vi igång


Så var vi igång med en ny vecka.
Jag känner mej mjuk i ryggkotorna kanske tack vare triangelmedicinen. Vi tar väl ett i kväll också, man sover så gott på dem :)
Jodå, alltså ryggen har fungerat finfint och sånt blir man ju glad av när man kvällen innan förfasar sej över hur man ska klara en hel arbetsdag. Men så har jag brutit tills det knakat ungefär var tionde minut också.
Men visst var det skönt att komma hem småfrusen, sätta eld i spisen och somna en stund på soffan. Ujuj, det gör så gott. Att ligga och titta in i elden är magiskt, blir som hypnotiserad av den.
Efter att ha hört Jerusalem på radion i dag tänkte jag söka fram min egna cd här hemma. Tror ni jag hittade den? Icke, vete fåglarna var jag har den nu. Kanske i bilen men det är för kallt att ge sej ut och leta. Men jag hittade Linda Lampenius julskiva som jag köpte för ett par år sen. Som jag totalt glömt bort. Men jag kan inte tänka mej att börja spela Jul jul strålande jul just nu när jag satt punkt för högtiden. Attans också, nu får jag vänta nästan ett helt år.
Men ännu om Jerusalem cd:n. Visste att snickaren också har en så jag drog ut lådan där hans skivor står i en fin rad. Drar med fingret utefter ryggarna och kommer fram till J och så är det bara att plocka fram cd:n. I den lådan finns allt i alfabetisk ordning och från den gamlaste till den nyaste av alla band som han har flera av. Det är nästan med vördnad jag letar där. Så gäller det att få lagd tillbaka på rätta stället.
Känner att jag har nåt att lära av den sonen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar