Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 7 oktober 2013

Alltid retar det nån


Har verkligen inte så mycket att säga dessa dagar. Det är liksom samma visa varje dag, arbete matlagning klädtvätt hundpromenad sopa sand över tegelstensgolvet och måla lister (vilket jag vid det här laget hatar).
Men i går kväll tände jag åter ljuskronan och lyktan inne i växthuset och bjöd på kaffe där. Härligt så länge kvällarna inte är sååå kalla att man tål sitta invirad i pläd en stund. Så sitter jag då där och fantiserar om var jag ska ha små hyllor, vilka växter och sånt. Mer behövs inte före glädjen infinner sej.
 Ernst nya bok är på väg hem till min postlåda och det känns finemang, samtidigt som det retar en del andra. Böcker i alla dess former kan man inte få för mycket av. Vackra bilder, inspiration, recept m.m att bläddra i år efter år, sånt gillar jag. I Ernst nya bok finns alla fyra årstiderna med och säkert också en hel del jul.
Annars fick jag mejl om nåt riktigt roligt men ska hålla mej några dagar än med att berätta men kan säga så mycket att det har med mitt skapande att göra.
Så lite sånt från mej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar