Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 20 oktober 2013

Så länge sedan


Akvarell: I väntan på snöfall.
I dag tvingade jag mej till att ta fram målarkorgen. Nästan så jag är rädd för den numera för den ställer höga krav strax jag ta tag om den. Men uppehållet har blivit alldeles för långt och faktum är att blir det längre är det färdigt med mitt målande.
Satt i gårkväll och tittade på "kända" konstnärers målningar och nog måste jag säga att det finns av alla möjliga slag. Så jag håller huvudet högt och visar mina två dagens små början. Borde ju börja finnas mera tid nu när vintern är här.


Akvarell: Efter snöfall.

Helgen har varit strålande. Sol och snö och känner att nu kommer min och Zebs tid när björnarna går i ide och ormar och grodor har fått ge sej de också.
Tacksam över att jag fått ha min lilla familj omkring mej. Gubben som kom hem från Sverige kursen och jag fick nån att dricka eftermiddagskaffet med i fredags. Fått prata ordentligt med storebror om veckans händelser eftersom vi knappt sett till varann fast vi sovit under samma tak. Och lillebror som fick ett astmaanfall under barettmarschen och tvingades avbryta kom hem på permission och mådde bra igen. Har inte haft ett astmaanfall på massor av år så det känns inte bra när sånt dyker upp. Men som sagt allt bra just nu.
Med en bra helg i bagaget tar jag tag i en ny vecka.

6 kommentarer:

  1. Finfina akvareller! Gick inte lika bra med mitt målande! :-)

    SvaraRadera
  2. Tålamod är en konstnärs bästa vän :) Ge dej inte!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror jag löser det med att sätta ett tyg över hela sk.... Öh tavlan! ;-)

      Radera
  3. Ok :) Ett konstverk det också!

    SvaraRadera
  4. Jättefina! Jag har provat på akvarell för längesen. Det är svårt och nu målar jag med kameran istället. Men färgerna finns kvar kanske ropar de mig en dag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det fina med akvarellfärger är att de inte torkar bort fast det blir en lååång paus i målandet :)

      Radera