Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 12 oktober 2013

Kvinnodag


Idag lämnade karlarna hemma och vi, tre kvinnor styrde bilen mot Kokkola.
Det är nog ingen risk att släppa iväg oss för ekonomins skull och inte blir staden rik på oss heller. Men roligt har vi och rutten är inkörd sen länge tillbaka. Fast idag avvek vi lite och tog med en nygammal garnaffär och den blir säkert kvar i rutten efter det här besöket. Massor av härliga garner och habegäret är stort. Men jag är ståndaktig och tänker göra klart mitt handarbete här hemma först.
Rosso är vårt standardställe när det gäller mat och idag åt jag någonting väldigt gott, kyckling,getost,rödvinssås,zuccini och gnocchi. Gnocchi har jag faktiskt aldrig ätit förut och visste inte vad jag beställde in men kunde lista ut att det inte var fisk i alla fall. Riktigt gott var det och jag googlade när jag kom hem (vad gjorde man utan google liksom). Kanske inte det mest hälsosamma med mjölet som fanns i "klimparna" men som vi konstaterade där i restaurangen, jag ska inte ångra nånting vad än jag får för svar på mitt googlande.
Väl hemma var jag ovanligt på hugget och tvättade vardagsrumsfönstren på utsidan och fortsatte sen med växthusfönstren. De har varit riktigt smutsiga och eländiga så lite bättre blev de nog.
Nu ska det bli så skönt med en stilla lördagskväll.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar