Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 20 mars 2017

Friluftsdag


Zeb och jag startade dagen med samma runda som i går. I en timmes tid färdades vi efter vägar, över åkrar och stora isfält. Tyckte att han verkade tröttare i dag och lunkade mest fram i maklig takt, men så är det han som väljer takten också. Det är ju för hans skull vi i första hand är ute.


Men han var redo att ge sej i väg på nytt några timmar senare när han fick höra två av sina favoritord, bil och korv. Då gick han runt som en "spiritus" och kunde knappt bärga sej. Vi packade kaffe, korv och ved i ryggsäckar. Körde bil en liten bit och gick sedan efter snöskoterspår till ett vindskydd med grillplats.


Solen sken och det var vindstilla i skogen. Så rofyllt och härligt. precis som en vinterledig dag ska vara. Gubben gjorde upp eld medan Zeb och jag utforskade omgivningarna.


Vi drack vårt kaffe medan vi väntade på glöd och satt med ansiktet mot solen.


Här är ett skogstroll som i kväll går omkring med blossande friskhetsrosor på kinderna. Ibland behövs inte så mycket mer, en stund med min gubbe och hund, lite sol och skogsliv. Räcker gott och väl en måndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar