Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 26 mars 2017

Så var det över


Helgen lider mot sitt slut och med det också vårt vinterledigt.
Allt roligt tar slut nån gång men så får vi nu ta sikte mot påskledigheten. Det har varit fina dagar trots att jag nu slutar med halsont och hosta. Om jag summerar det hela så har jag sytt en väska som skickats som present till Sverige, målat två tavlor och läst böcker. Avslutat en bok, läst över en annan och påbörjat en tredje. Varit på picknick med korvgrillning, hälsat på en vän och över med båt till Umeå med gubben, mamma och Hasse.


Mycket roligt enligt mej. Och när jag har ledigt är inte städning på min tio i topp lista. Trots det har jag också hunnit städa, rensa skåp och tvättat ett fönster som jag gått och sett på i veckor utan att komma till skott. Att det ska vara så svårt. Vilat och tagit det lugnt mellan varven, det är så skönt att kunna slänga sej en stund när man känner för det.


Nu ska det sitta fint med att träffa arbetskamraterna igen. De värdesätter jag högt.
I går kväll kom den senaste akryltavlan till. På dagen limmade jag fast tidningspapper där jag ville få höjd och struktur och när det torkat satte jag igång utan att egentligen ha nåt motiv. Under processen ändrade den ganska mycket och var rätt så abstrakt tills en våg började ta form. Så kom målningen The Wave till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar