Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 30 mars 2017

Ingenting


Här har absolut ingenting hänt i dag.
Jag nöter den stackars soffan både dag och natt och den kommer att gå under i förtid. Ingen musik har jag haft på och ingen tv. Tänk, jag har inte satt igång vår nya tv än som vi redan haft i flera veckor, så intresserad är jag av dumburken. Det som har roat i dag är klädbutiker på nätet. Jag har suttit här i den samma soffan med datorn i famnen och scrollat i timtal.
Om inget drastiskt händer ska jag troligtvis orka ta mej till arbetet i morgon. Sen kommer det ju helg på så då finns möjlighet att ta det varligt igen.
Det enda jag kan bjuda på i bildväg i dag är mina skofynd från Umeå. Jag hade ju hål på två av mina vinterskor och det ena paret fick jag gladeligen gå omkring i Sveas rike med. Det gällde att se efter var man satte ner fötterna. De har jag nu försökt limma så att de kunde gå en liten bit in i nästa vinter i alla fall. Så jag hittade ett par vinterskor åt mej och ett par lite vårigare till det sammanlagda priset av 238 svenska riksdaler. Det kallas fynd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar