Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 13 september 2017

Holmfrid


I brevlådan i dag låg akvarellvykortet av Holmfrid. Kan ju inte annat än älska denne herreman.
Det roliga i det här är att det kommer från en kvinna jag i unga år på nåt sett såg upp till i min egen by. Hon var äldre och tuff och sånt gick hem hos lilla mej. Nu har vi hittat varann på instagram vilket känns riktigt skoj.
Mindre skoj är att det sprutats in kortison i ena axeln på mej today.
I veckor har jag försökt med värktabletter och Voltaren gel men började se mej besegrad. Så i dag blev det läkarbesök och det stod fort klart att här ska det sprutas om jag ska bli i skick. Hela axeln brakar och knakar och så ska det inte vara. Ska jag se nåt positivt i det hela så är det tack och lov inte min ritarm, har alldeles för mycket på gång nu för att det ska hindra mej.
Efter allt pulande och gräftande för att hitta rätta stället att sätta in nålen är jag i kväll i sämre skick än före. Kan inte lyfta armen särdeles högt och sååå sjuk.
Kan väl bara bli bättre ska vi tro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar