Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 18 september 2017

Höst på riktigt


Nu är det verkligen höst på riktigt.
Tycker det eldas dagligen i spisen nu. Hundpromenaderna sker med gummistövlarna på. Jag kände för att göra en köttsoppa till kvällsmat, liksom för att få upp värmen inifrån. Och vi har ny bil i en höstig plommonfärg.
Ja äntligen får jag väl utbrista. Vi har tittat och provkört bilar i ett par års tid, inte alls så allvarligt i början och sen har det planat ut igen. Vi har tittat på både höga och långa tills jag ställde frågan "varför duger inte en helt "vanlig" bil åt oss. Flera märken har kommit och gått men vi blev trogen det gamla beprövade. Det kändes helt enkelt rätt och gav den mesta åhå upplevelsen.
Men nu tycker jag synd om vår gamla trotjänare, att vi övergav honom bara så där. Känner med mormor som stod på trappan och grät när nya köpare for i väg med deras Toyota.
Men det värsta av allt är att en Cohen cd lämnade i spelaren, snacka om dyrbar gammal bil! Men vi ska ha däck och sånt till bilaffären ännu så då gäller det att trycka ut den och trycka in den i nya bilen istället. Nåt gammalt och invant behöver jag nog ha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar